הוספת אננס מגשי פירות הופך כל מגש פירות להיות יותר טעים, מעוצב ומיוחד.
מעבר להמון יתרונות באכילת אננס, הפרי המיוחד הזה גם מוסיף המון צבע וייחודיות לכל מגש פירות.
אננס הוא פרי טרופי שמקורו בדרום אמריקה. זהו הבן היחיד ממשפחת הברומלידים שגדל בטבע, והוא אחד הפירות הפופולריים בעולם.
האננס בעל קליפה קשוחה וקוצנית וצורתו כמו חרוט מלמעלה למטה. יש לו בשר צהוב או ורוד ומכיל הרבה זרעים קטנים. המרקם של פרי זה יכול להשתנות בהתאם למידת הבשלתו, כאשר חלקם עסיסיים מאוד בעוד שאחרים סיביים ויבשים יותר.
האננס הוא פרי טרופי הגדל באקלים טרופי וסובטרופי. הוא בן למשפחת הברומליות ושמו המדעי הוא Ananas comosus.
האננס קיבל את שמו מהמילה האנגלית שמשמעותה “אננס”, שנלקחה מהמילה הספרדית piña, שפירושה “אצטרובל”. המילה הספרדית לאצטרובל היא פיניה. המילה האנגלית עבור אננס תועדה לראשונה בשנת 1664 כאשר היא הוזכרה על ידי ג’ון ריי, חוקר טבע אנגלי שכתב על צמחים ובעלי חיים.
אננסים טופחו מאז התקופה הפרה-קולומביאנית בדרום אמריקה, שם הם כונו “נאנות” על ידי המקומיים.
איך לחתוך אננס בצורה מעוצבת?
אננס הוא פרי טרופי טעים בעל טעם מתוק ועסיסי. אננס הוא פרי בריא שאפשר ליהנות ממנו בדרכים רבות. אחת הדרכים הקלות ביותר לחתוך אננס היא באמצעות טכניקה פשוטה זו.
ראשית, אתה צריך להוריד את החלק העליון של האננס ולזרוק אותו. לאחר מכן, חתכו את תחתית האננס והשליכו גם אותו. כעת, אמורים להיות לך שלושה חלקים: שני חצאים ורבע אחד. הניחו את אחד החצאים על צדו על קרש החיתוך או הצלחת כשהעור פונה כלפי מעלה. קחו את הסכין וחתכו מקצה לקצה עד שיצרתם ארבע חתיכות שוות- שתי פרוסות לכל חצי פלוס פרוסה אחת לכל רבע, שתהיה קטנה מהאחרות כי היא לא עבה כמוהן.
חיתוך אננס יכול להיות משימה קשה אם אינך בטוח כיצד לחתוך אותו. במאמר זה נראה לכם את הדרך הטובה ביותר לחתוך אננס כך שהוא ייראה יפה וטעים טעים.
אלו השלבים:
1) חותכים את החלק העליון והתחתון של האננס, ואז מקלפים את העור באצבעותיך.
2) פורסים את האננס לאורכו לרבעים.
3) חתוך כל רבע על ידי חיתוך סביב הליבה בכיוון אחד, סיבוב תוך כדי תנועה.
4) פורסים כל רבע לאורך לשניים או שלושה חתיכות.
5) הניחו כל חתיכה שטוחה על הצד ופורסו את כל הליבה הקשה שנותרה מאותו צד.
6) לקצץ את כל הבשר שנותר מסביב לכל חתיכת פרי בעזרת סכין חיתוך.
כדי לחתוך אננס, התחל בחיתוך החלק העליון והתחתון. לאחר מכן חותכים את האננס לשניים לאורכו. חותכים את הליבה מכל חצי, ואז פורסים כל חצי לרצועות דקות.
ניתן לחתוך אננס למגוון צורות שונות, תלוי איך אתה רוצה להשתמש בו. הדרך הקלה ביותר לחתוך אננס היא להתחיל בחיתוך החלק העליון והתחתון. לאחר מכן חותכים את האננס לשניים לאורכו. חותכים את הליבה מכל חצי, ואז פורסים כל חצי לרצועות דקות.
מגשי פירות בתל אביב עם אננס טעים
אם אתם מחפשים שירות של מגשי פירות עם אננס באזור תל אביב והמרכז, אצלנו תמצאו מגוון מגשי פירות טעימים ואיכותיים והכל במחיר משתלם במיוחד שכדאי לכם מאוד לנסות.
משלוח מגשי פירות, אחד השירותים הפופולריים בתל אביב.
בתל אביב לא נדיר שאנשים מזמינים מגש פירות למשלוח. השירות זמין באתרים ואפליקציות רבות ושונות, אך הוא פופולרי ביותר בקרב צעירים המתגוררים במרכז העיר.
השירות קיים כבר זמן מה, אך הוא זכה לפופולריות רק לאחרונה בקרב צעירים המתגוררים במרכז העיר. אחת הסיבות מאחורי הפופולריות הזו היא הנוחות והעלות הנמוכה של המשלוח.
זה לא סוד שתל אביב היא עיר יקרה. אחת הדרכים לחסוך כסף היא לקנות מגשי פירות זולים ואיכותיים. ישנן חברות רבות המציעות שירותים אלו, אך המחירים משתנים במידה ניכרת.
אננס מגשי פירות מעוצבים – התשובות לכל השאלות
אם אתם מחפשים מגשי פירות מעוצבים עם אננס איכותי וטעים, בטח יש לכם המון שאלות.
אספנו את כל השאלות והבאנו לכם את התשובות.
כמה עולה מגש פירות עם אננס?
מגש קטן (קוטר 27) : לא במלאי ש”ח בלבד
מגש בינוני (קוטר 30*40) : 220 ש”ח בלבד
מגש גדול (קוטר 40*40) : 320 ש”ח בלבד
האם המשלוח בחינם?
תלוי מיקום!
המשלוח מגיע עד 4 שעות מרגע אישור ההזמנה שלכם.
הזמנות מתקבלות 24/7. הזמנות שמתקבלות עד לשעה 15:00 בצהריים יצאו באותו היום, הזמנות אחרי יצאו יום למחרת.
מומלץ מאוד להתקשר כמה שיותר מוקדם בבוקר למי שרוצה משלוח מהיום להיום.