אחי המון שנים בתחום מגשי פירות, הכנתי לכם מדריך מלא שיסביר כל מה שצריכים לדעת על הכנת מגשי פירות.
חשוב לזכור כי הכנת מגשי פירות היא לא משימה מןרכבת אם עובדים נכון.
אתם לא צריכים לקחת קורס, יש לכם המון מדרכים וסרטונים שיעזרו לכם להכין מגשי פירות מעוצבים בקלות ומהירות.
המצרכים הדרושים:
- מגש להצבת הפירות (אפשר פלסטיק או קרטון או זכוכית).
- סכין חיתוך אחת גדולה ואחת קטנה לאחיזה צמודה.
- כמובן שצריכים פירות העונה (לכל פרי חיתוך שונה, עדיף פירות בכמה שיותר צבעים).
- לא רק פירות עם צבעים מיוחדים, צריכים למצוא פירות שהטעמים שלהם משתלבים יחד בצורה טובה.
- אגוזים (לבדוק האם יש אלרגיים לפני שמוסיפים) וגם בוטנים לקישוט.
- את הקליפות של הפירות לשמור על הפרי לשמירה על טריות.
מגשי פירות הם דרך נוחה להגשת פירות. זה לא רק למטרות אסתטיות. הם גם מקלים על הגשת הפרי, כמו גם מונעים ממנו להיפגע או להינזק במעבר. הכנת מגש פירות היא משימה קלה ופשוטה שיכולה להיעשות על ידי כל מי שיש לו זמן וידע. עם זאת, משימה זו הופכת קשה יותר עם מספר סוגים שונים של פירות לבחירה. למשל, אם תרצו להכין מגש אננס, תצטרכו למצוא אננסים מספיק בשלים ולמצוא או לקנות את המגש המתאים. . הכנת מגש פירות היא משימה קלה ופשוטה שיכולה להיעשות על ידי כל מי שיש לו זמן וידע. עם זאת, משימה זו הופכת קשה יותר עם מספר סוגים שונים של פירות לבחירה. למשל, אם תרצו להכין מגש אננס, תצטרכו למצוא אננסים מספיק בשלים ולמצוא או לקנות את המגש המתאים להצבת האננסים.
איך לחתוך אננס :
יש טריק קטן שאפשר להשתמש בו כשחותכים את האננס לחתיכות קטנות. כדאי להחזיק את האננס ביד ולסובב אותו לאט תוך כדי חיתוך בצד אחד של האננס. כך לא תתקשו עם ליבת האננס כשהיא נושרת מצד אחד של הפרי. אתה יכול גם לנסות להשתמש בסכין או במספריים למטבח אם זה קשה לך מדי.
איך לחתוך קיווי:
הקיווי הוא פרי שניתן לחתוך בדרכים רבות ושונות. יש כמה שיטות קלות יותר מאחרות. להלן מדריך כיצד לחתוך קיווי:
- חותכים את הגבעול בקצה הפרי.
- חותכים לאורך הצד של הפרי, פורסים עד למקום בו הוא פוגש את תחתית הפרי.
- השתמש באגודל ובאצבע כדי לקלף צד אחד של העור ואז השתמש ביד השנייה כדי לחתוך חלק נוסף מתחתיו.
- חותכים מסביב לשני הצדדים של כל חלק, עד שהסרת את כל החלקים מסביבו.
- הסר את כל החתיכות שנותרו על ידי חיתוך עם סכין או כף.
איך לחתוך בננה מעוצבת:
השלבים הבאים יעזרו לכם לחתוך בננה לשלושה חלקים בעזרת סכין.
1. פורסים את הבננה באלכסון מקצה לקצה, חותכים את הקצה.
2. פותחים את שני קצוות הבננה ומצמידים אותם לצורת צלב.
3. סובבו כל צד של צורת הצלב לשתי לולאות, ואז החזירו אותו לצורת צלב נוספת עם לולאה אחת על גבי הלולאה השנייה, ואז סובבו כל צד של צורת הצלב החדשה הזו לשתי לולאות שוב, והחזירו אותה. יחד בצורת צלב נוספת עם לולאה אחת על גבי הלולאה השנייה שוב, וכך הלאה עד שיש לך את כל שלושת החלקים!