מתכון לריבת אבטיח ומלון

מתכון לריבת אבטיח ומלון

ריבה היא לא רק ממרח מתוק, היא גם דרך טעימה לשמר פירות. המתכון הזה יראה לכם איך להכין ריבת מלון עם קצת עזרה מהחברים שלכם.

הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לוודא שהצנצנות שלך מעוקרות ומוכנות לשימוש. ניתן להשתמש במים רותחים או בסבון כלים ובמים כדי לנקות את הצנצנות והמכסים. לאחר שהם נקיים, יבש אותם עם מגבת.

לאחר מכן, שטפו את הפירות החתוכים במים קרים ואז קלפו וחתכו אותו לחתיכות קטנות. שמים את הפירות בסיר ומוסיפים סוכר, מיץ לימון, אבקת פקטין ומלח. וודאו שהצנצנות מלאות במים חמים לפני הוספת כל אחד מהמרכיבים כדי שלא יסדקו או ישברו כשמכניסים אותם.

ריבת מלון היא דרך טעימה ובריאה לנצל את פרי הקיץ. המתכון קל להכנה וניתן לשמור אותו במקרר עד שבועיים.

רכיבים:

– 1 ק”ג של מלון אבטיח או טל דבש, קלוף, זרע וקצוץ

– 1 ק”ג סוכר (או יותר אם אתה מעדיף מתוק יותר)

– 2 כפיות מיץ לימון

– 2 כפות מיץ ליים (לא חובה)

– קורט מלח

-חתכו מעט אבטיח וערבבו עם סוכר ומיץ לימון בסיר על הכיריים.

-מבשלים כ-20 דקות עד שהאבטיח מתחיל להתפרק למחית, תוך ערבוב לעיתים קרובות כדי שלא יישרף או יידבק לסיר.

-מורידים מהאש ומערבבים פנימה עלי נענע קצוצים.

-אפשר לתערובת להתקרר לפני ההעברה לצנצנות או לכלים לאחסון במקרר או במקפיא (לא חובה).

ריבות הן לא רק סוכר, יש בהן המון יתרונות

מעבר להמון יתרונות בריאותיים שיש באכילת מלון, הכנת ריבות מיוחדות מביאות איתן המון יתרונות שכדאי לכם להכיר ולהנות מטעמים מיוחדים.

ריבה היא ממרח מתוק העשוי מפירות, סוכר ופקטין. זה נקרא גם שימורים או מרמלדה. ריבה נאכלת כמזון לארוחת בוקר או למרוח על טוסט.

ישנם סוגים רבים של ריבות שניתן להשתמש בהן למטרות שונות. לדוגמה, ריבות מסוימות עשויות עם תכולת סוכר נמוכה ואלה משמשות להכנת רטבים וצ’אטני. ריבות מסוימות עשויות עם מיצי פירות במקום מים כדי לתת להן טעם טבעי יותר.

אין תשובה ברורה לשאלה זו אך באופן כללי, לא מומלץ לאכול יותר מדי ריבה מכיוון שהיא מכילה רמות גבוהות של סוכר וקלוריות שעלולות להוביל להשמנה וסוכרת אם צורכים אותה בכמות מופרזת.

היתרונות של אכילת ריבות הם שזהו מזון בריא עבורנו. הוא מכיל הרבה ויטמינים ומינרלים החיוניים לבריאותנו.

ריבה בלי סוכר – הרבה יותר ממה שחשבתם

אפשר להכין ריבה בלי סוכר?

שאלה זו היא אחת השאלות הפופולריות ביותר באינטרנט. התשובה לשאלה זו היא כן, אפשר להכין ריבה ללא סוכר. עם זאת, ישנם כמה חסרונות שמגיעים עם זה. אחד החסרונות הוא שיכול לקחת הרבה זמן עד שהריבה מתייצבת ומוכנה לאכילה. ישנן גם חלופות אחרות בהן תוכלו להשתמש במקום סוכר בהכנת ריבה כמו דבש או סירופ מייפל.

מתכון לריבת פירות ללא סוכר

כדי להכין ריבת פירות ללא סוכר, צריך להשתמש בתחליף סוכר. אתה יכול להשתמש Splenda או Stevia.

תצטרך גם להשתמש בפקטין. אתה יכול למצוא פקטין ברוב חנויות המכולת.

תצטרך גם קצת פירות, כמו תותים ואוכמניות.

לבסוף, תצטרך קצת מיץ לימון ומקלות קינמון לטעם.

מערבבים את כל החומרים יחד בסיר ומבשלים אותם על הכיריים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד כדי לוודא שהם לא יישרפו בתחתית המחבת.

ריבה היא ממרח מתוק העשוי מפירות וסוכר. במתכון הזה נכין ריבה נטולת סוכר המושלמת למי שעושה דיאטה.

למתכון הזה צריך:

– 2 כוסות פירות

– 1/4 כוס מיץ לימון

– 1/2 כוס מים

– 3 כפות עמילן תירס או עמילן טפיוקה

– אופציונלי: 1 כף סוכר (אם רוצים מתוק יותר)

מגשי פירות מושלמים

מגשי פירות מושלמים

לכל מגש פירות אנחנו לא רק מכניסים את הפירות הטריים ביותר, אלא אנחנו מכניסים אהבה לעיצוב מיוחד, רגש מיוחד ויותר מהכל יוצרים את שילוב הטעמים הטוב ביותר. מגשי פירות הם לא עוד טרנד עבורנו, הם דרך חיים ואנחנו מאמינים שמגשי הפירות שלנו יהיו הדבר המושלם שלכם לכל אירוע, מתנה ואפילו להינות מבוקר מושלם של פירות בריאים במשלוח מהיר עד הבית.

Call Now Button054-8023684 Skip to content