אקדמית הפירות המקום המושלם ללמוד כל מה שאתם חייבים לדעת על עיצוב מגשי פירות.
Fruit Academy הוא בית הספר הראשון אי פעם שמבוסס על פירות בעולם. הם מציעים חווית למידה ייחודית וסוחפת לתלמידים שמתלהבים מפירות.
בית ספר זה מציע דרך חדשה לחלוטין ללמוד על פירות, שבה התלמידים יכולים ללמוד כיצד לגדל, לשמר ולבשל עם פירות.
Fruit Academy מציעה גם התמחות לסטודנטים שרוצים לעשות קריירה מהתשוקה שלהם לפירות.
אחרי ניסיון של שנים בהכנת מגשי פירות החלטנו להקים את האקדמיה שלנו, אצלנו תלמדו איך להכין מגשי פירות מהמומחים המובילים בתחום, בנוסף אנחנו מקיימים גם סדנאות של ימי כיף לעובדים שבהם אתם יכולים להעביר ערב חברה מיוחד.
מה לומדים אצלנו במהלך אקדמית הפירות
קודם כל אתם תלמדו איך להנות מפירות יפים ומיוחדים וגם תלמדו עוד המון דברים מיוחדים.
איך לשלב טעמים של פירות בצורה נכונה
הבעיה ברוב מיצי הפירות היא שהם מתוקים מדי. זו הסיבה שחלק מהאנשים אינם חובבי משקאות מיץ פירות. טעמי הפירות צריכים להיות מאוזנים כדי שלא ישתלטו על המשקה.
ישנן דרכים רבות לשלב את הטעמים של פירות שונים, אך הנה כמה טיפים כיצד לעשות זאת בצורה נכונה:
- אם אתם מתכוונים להשתמש בטעם הדרים, וודאו שהוא באחוז קטן
- זה יגרום למשקה טעם מאוזן יותר ולא חמוץ מדי או מתוק מדי
- אם אתה מתכוון להשתמש בטעם חומצי, כמו לימון או ליים, הוסף קצת סוכר. זה יאזן את החמיצות ויעניק לה יותר מתיקות.
אמנם קל לשלב טעמים כמו תותים ובננות, אבל אפשר לשלב גם טעמים כמו תפוזים ואוכמניות. אפשר גם לנסות לשלב טעמים כמו תפוחים ואננס.
הצעד הראשון הוא להחליט באילו פירות אתה רוצה להשתמש במשקה שלך. לאחר מכן, בחרו טעם לכל פרי שבחרתם. לבסוף, הכניסו את כולם יחד לבלנדר או מעבד מזון וערבבו עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
איך לעצב פירות בצבעים הנכונים
אקדמית הפירות תלמדו צעד אחרי צעד לעצב פירות עם הצבעים הנכונים והטובים ביותר.
צורת הפרי נקבעת לפי סוג העץ שעליו גדל והאקלים בו גדל. הצורות הנפוצות ביותר הן עגולות, מלבניות, בצורת אגס וקוני.
הדרך הנפוצה ביותר לעצב פירות היא על ידי חיתוך החלק העליון בעזרת סכין או מספריים. אתה יכול לחתוך את החלק העליון בכל מספר דרכים, תלוי בסוג הפרי שאתה עובד איתו.
הדרך האחרת שאנשים משתמשים בה לעתים קרובות כדי לעצב פירות היא על ידי חיתוך אותם לפרוסות ואז ערימת אותם זה על גבי זה. זה יוצר צורה מעניינת יותר מאשר רק לחתוך את החלק העליון ומשאיר מקום ליותר יצירתיות בכל הנוגע לקישוט הפירות שלך.
צורת הפרי תלויה בסוג הפרי. לדוגמה, תפוחים מעוצבים כמו גליל, אבל דובדבנים הם בצורת כדור. אקדמיה לפירות תלמדו על צורות הפירות ואיך לשלב את הפירות האלו בהתאם לצבעים.
איך לשמור על טריות הפירות
אקדמיה לפירות זה לא רק איך לחתוך אננס או אבטיח בצורה מעוצבת, זה גם לדעת לשמור על הטריות של הפירות בצורה הטובה ביותר.
הדרך הטובה ביותר לשמור על טריות הפירות היא על ידי אחסון הפירות בכלי אטום. אם אתם רוצים לאחסן את הגרגרים שלכם בשקית ניילון, וודאו שלא נשאר אוויר בתוך השקית.
פירות הם תוספת נהדרת לתזונה שלך. הם מזינים וטעימים. עם זאת, לפעמים הם הופכים בשלים מדי והחומרים התזונתיים מתחילים להתפוגג.
אחת הדרכים לשמור על טריות הפירות היא באמצעות קערת פירות. זה המקום שבו אתה יכול לאחסן אותם בקערה בעלת אטימה אטומה כדי שלא יאבדו את החומרים המזינים שלהם. קערות פירות מגיעות בצורות ובגדלים שונים כדי להתאים לצרכים שלך.
אפשר גם להקפיא פירות לפני אחסונם בקערת הפירות עד חודשיים. זה ימנע מהם להתקלקל ולאבד את החומרים המזינים שלהם.