מתכון לשייק אננס שאתם חייבים לטעום!
אננס הוא פרי טרופי העשיר בויטמין C, שהוא נוגד חמצון. הוא מכיל גם ברומלין, אנזים שעוזר לגוף לפרק חלבונים לחומצות אמינו.
ניתן להכין מתכון לשייק אננס עם חלב או יוגורט ואננס טרי או קפוא בהתאם לתקופת השנה.
למתכון שייק האננס יש הרבה וריאציות וניתן להכין אותו עם שילובים שונים של חלב, יוגורט, קוביות קרח, דבש או סוכר לפי הטעם.
שייק אננס הוא משקה מרענן המושלם לימי הקיץ החמים. הטעמים המתוקים והחריפים של הפרי הטרופי הזה הופכים אותו לתוספת נהדרת לכל ארוחה או חטיף.
המתכון הזה ילמד אתכם איך להכין את שייק האננס המושלם. זה קל ומהיר להכנה, אבל החלק הכי טוב הוא שזה טעים!
מוסיפים את כל המרכיבים לבלנדר, מערבבים עד שהוא מגיע לסמיכות הרצויה, מוזגים לכוסות ונהנים!
מתכון לשייק אננס הוא דרך בריאה להתחיל את היום. זו גם דרך מצוינת להשתמש בשאריות הפירות מהלילה הקודם!
רכיבים:
1/2 אננס טרי, קלוף וחתוך לחתיכות
1 בננה, קלופה וקצוצה לחתיכות
1 כוס חלב (אני אוהב חלב שקדים)
1 כפית דבש או סירופ מייפל
אופציונלי: 1 כף אבקת חלבון (וניל או רגיל).
יתרונות בריאותיים באכילת אננס
אננס הוא מקור עשיר של ויטמין C, שהוא רכיב תזונתי חיוני למערכת החיסון. הוא מכיל גם ברומלין, אנזים המסייע לעיכול ומסייע בהפחתת דלקת.
ניתן לאכול אננס נא או מבושל. ניתן להוסיף אותו לסלטים, שייקים, מיצים, קינוחים ומנות אחרות כדי להוסיף טעם מתוק וחריף.
אננס הוא פרי טרופי מתוק, עסיסי וטעים עם יתרונות בריאותיים רבים. הוא מכיל ברומלין שיכול לעזור להפחית דלקת וכאב בגוף. יש לו גם רמות גבוהות של סיבים שיכולים לעזור בעיכול.
האננס הוא מזון מזין מאוד המכיל ויטמינים ומינרלים רבים. הוא מכיל גם ברומלין בעל תכונות אנטי דלקתיות.
אכילת אננס טרי יכולה לעזור לך לרדת במשקל, לשפר את הזיכרון ולהפחית את הסיכון לסרטן.
אננס הוא פרי טרופי הגדל במדינות רבות ברחבי העולם. מה עושה את זה כל כך פופולרי? יכול להיות שזה בגלל היתרונות הבריאותיים שלו.
הוכח כי אננס עוזר לאנשים לרדת במשקל, לשפר את הזיכרון שלהם ולהפחית את הסיכון לסרטן. זה גם עוזר להוריד את רמות הסוכר בדם.
אז אם בא לכם להתפנק עם אננס במגשי פירות מיוחדים, חייגו אלינו כבר עכשיו להזמין מגש פירות מעוצב עם אננס.