דיאטת אבטיח היא דיאטה קפדנית שאמורה לעזור לך לרדת במשקל. זה מורכב מאכילת אבטיח רק לפרק זמן מסוים.
דיאטת האבטיחים אינה מושג חדש, אך לאחרונה היא נתונה למחלוקת מסוימת. יש אנשים המאמינים שהיתרונות מוגזמים ושזה יכול לגרום לעלייה במשקל בטווח הארוך.
דיאטת האבטיח היא דרך מצוינת לרדת במשקל. הוכח שזו אחת הדיאטות היעילות ביותר שיש.
דיאטת האבטיח היא דיאטה דלת קלוריות ופחמימות המתמקדת בהגברת קצב חילוף החומרים. יש המון יתרונות לסוג זה של דיאטה, כולל עלייה ברמות האנרגיה ושריפת שומנים מוגברת.
זוהי תוכנית דיאטה שמומלצת מאוד על ידי מומחי בריאות. זה עוזר בירידה במשקל ובריאות הגוף הכללית.
דיאטת האבטיח היא תוכנית דיאטה פופולרית שקיימת כבר עשרות שנים.
זה מורכב מכמה כללים פשוטים כמו אכילת רק אבטיח ופירות, ירקות ומשקאות דלים בקלוריות בשבוע הראשון של הדיאטה.
לאחר תקופה ראשונית זו, אתה יכול להתחיל להוסיף מזונות אחרים כמו חלבונים רזים, דגנים מלאים ושומנים בריאים כדי לעזור לך להגיע למשקל היעד שלך.
שלשול אחרי אבטיח
שלשול לאחר אכילת אבטיח היא בעיה נפוצה שניתן למנוע בקלות.
לאבטיח תכולת מים גבוהה וכאשר אוכלים אותו הוא עלול לגרום לשלשולים בגלל כמות המים הגדולה בפרי. כדי למנוע זאת, הקפידו לאכול את הפירות לאט ולשתות הרבה מים.
שלשול הוא בעיה שכיחה לאחר אכילת אבטיח.
הסיבה לכך היא תכולת הסוכר הגבוהה באבטיח, שעלולה לגרום לשלשולים. הדרך היעילה ביותר למנוע שלשולים לאחר אכילת אבטיח היא לאכול אותו עם ארוחה המכילה יותר סיבים.
הדרך הטובה ביותר לרפא שלשולים לאחר אכילת אבטיח היא לשתות מספיק נוזלים ולנוח עד שהסימפטומים חולפים.
שלשול לאחר אכילת אבטיח היא הפרעת עיכול נפוצה.
התסמין השכיח ביותר לשלשול לאחר אכילת אבטיח הוא הופעה פתאומית של שלשול. זה בדרך כלל נמשך 24 שעות ואז חולף מעצמו ללא תסמינים אחרים. תסמינים נוספים כוללים כאבי בטן והתכווצויות, בחילות והקאות, חום, כאבי ראש והתייבשות – מה שעלול להוביל למוות אם לא יטופלו.
במידה ואתם חווים שלשול אחרי אכילת אבטיח מומלץ מאוד לפנות לטיפול רפואי ולבחון היטב את הבעיה. אין לראות בכל האמור סוג של המלצה לטיפול רפואי.
האם אבטיח משתן?
רוצים לקבל תשובה לשאלה האם אבטיח משתן, ייתכן מאוד! זה פרי שמכיל בתוכו כמויות גדולות מאוד של נוזלים.
אבטיח להשתין? כן זה כן. אבל לא בצורה שאתה עשוי לחשוב.
אבטיח משתן, אבל לא הפרי עושה זאת. בשר האבטיח מכיל חומר כימי בשם ציטרולין שמתפרק לארג’ינין ותחמוצת חנקן כאשר הוא בא במגע עם האוויר. לאחר מכן מולקולות אלו מומרות על ידי עלי הצמח לחנקות וניטריטים.
העלים של צמח האבטיח משתמשים בכימיקלים אלה כדי להדוף מזיקים, כגון כנימות, קמח וחרקי אבנית. הציטרולין משמש גם כדשן לצמח, ועוזר לו לגדל פירות וירקות גדולים יותר.
בעוד שחלק מהאנשים מאמינים שאבטיחים משתנים בגלל שיש להם יותר מדי נוזלים בתאים שלהם במהלך ההבשלה, זה גם לא נכון.
מתכון לשייק אבטיח – המתכון המושלם של שייק אבטיח טעים ומרענן
שייק אבטיח הם פינוק קיץ טעים ומרענן. הם קלים להכנה וניתן להתאים אותם לפי טעם אחר בכל פעם.
תמיד אהבתי אבטיח מאז שהייתי קטן, אז תמיד רציתי להכין מתכון לשייק אבטיח משלי. זה הגעתי אליו שנבדק ואושר על ידי ועל ידי חברי.
שייק אבטיח הם מצרך קיץ עבור אנשים רבים. הם מרעננים וטעימים.
מתכון לשייק אבטיח:
-1 כוס מים
-1/2 כוס תותים קפואים
-1/2 כוס אוכמניות קפואות
-חצי אבטיח קטן, קלוף וחתוך לקוביות
-4 כפות דבש
-כמה קוביות קרח
אבטיח הוא פרי עשיר בליקופן, אשר הוכח כבעל תכונות אנטי-סרטניות. ישנן דרכים רבות להכין שייק אבטיח. מתכון זה משתמש בנתחי אבטיח קפואים וחלב קוקוס.
אצלנו כל מגשי פירות זולים ואיכותיים כוללים בתוכם אבטיח (בעונה) ועוד המון פירות בריאים וטעימים.